• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Wpływ promieniowania UV na skórę

Dieta kapuściana bazuje na tym, że do jadłospisu dziennego dodaje się znaczącą ilość warzyw. Warzywa to bardzo bogate źródło witamin, mikroelementów, a nawet błonnika. To właśnie dzięki ich spożyciu, jelita się oczyszczają, nadwyżka kilogramów maleje i człowiek czuje się zdrowszy. Jest to dieta krótkotrwała ze względu na ubytki białka oraz wapnia, których człowiek też pożąda, a nie ma ich w warzywach – przetestuj błonnik z ananasem + chrom. Koronnym daniem tej diety jest zupa zrobiona z warzyw, przede wszystkim kapusty włoskiej. Wolno ją jeść bez ograniczeń. Do tego należy pić sporo mineralnej wody niegazowanej, nawet 2-3 litry dziennie. To, czego nie wolno, to jadać słodyczy ani cukru. Tak samo alkohol jest niedozwolny. Produkty zbożowe oraz mleczne wolno jeść dopiero w następnym etapie kuracji. Jest to z reguły 5 dzień stosowania diety. Zaletą jej stosowania jest dostępność dla wszystkich ludzi, bardzo chwalona przez osoby zapracowane, nie mające czasu na jedzenie. Na dodatek bogata jest w błonnik, który ma ogromne znaczenie dla odchudzania i zdrowia.

1. Przeczytaj to

2. Kontynuuj

3. Kliknij

4. Sprawdź teraz

5. Dowiedz się więcej

Comments are closed.